Jump to content
Cover for Pyjamashjältarna - Vägens hjältar
Isbn: 978-87-2859-083-6
Publisher: SAGA Kids
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: May 2024
Narrator: Alex Antic
Length: 1 hour 10 minutes

Audiobook

Pyjamashjältarna - Vägens hjältar

Pyjamashjältarna ser fram emot att köra sina förbättrade fordon i en tävling mot Clara och Carl-Johan i Brumzania, men samtidigt uppmanar deras gode vän Newton dem att stanna kvar och ta reda på varför Pyjamasriddjuren är så oroliga. De väljer trots allt att bege sig till Brumzania med de skurkaktiga tvillingarna, men när de kommer tillbaka från loppet ...… är både riddjuren och Newton borta! För att rädda dagen blir de tvungna att besegra ett helt nytt skurkgäng – Taskiga trion! Häng med Pyjamashjältarna i den här spännande och fartfyllda berättelsen.

Pyjamashjältarna

Följ med Kattpojken, Gecko och Ugglis på superhjälteäventyr! Hoppa in i Kattbilen, Geckomobilen eller Uggleglidaren och hindra Romeo, Måntjejen och de andra skurkarna från att ta över lekplatsen och staden. Med Pyjamashjältarnas hjälp kan vem som helst bli en hjälte - och rädda dagen hela natten lång!

PJ Masks™ and associated trademarks are owned by eOne/Hasbro and used under license from Hasbro. © 2023 Hasbro

Pyjamasarna må ge dem superkrafter, men i slutändan är det vänskap och samarbete som är deras hemliga vapen. Serien ger barn styrkan att besegra sina nattliga rädslor och lär ut viktiga budskap om hur man blir en bättre person. Det finns inget som Pyjamashjältarna inte klarar av.

PJ Masks™ och tillhörande varumärken ägs av eOne/Hasbro och används under licens från Hasbro. © 2023 Hasbro


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone