Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hybris & hibiskus
Isbn: 978-91-8976-874-1
Förlag: Bookea
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: oktober 2023
Uppläsare: Sofia Berntson
Length: 14 timmar 1 minut

Ljudbok

Hybris & hibiskus

Näringsterapeuten Malin Munther har Åres mest blomstrande immunförsvar, men livsgnistan har slocknat och hon kämpar med att hålla skenet uppe. Den dag det beslutas att hennes arbetsplats Hälsohuset ska läggas ner tappar hon fotfästet. 

En klient med oemotståndlig attraktionskraft utmanar Malin och får henne att inse att hon saknar drömmar. Klienten själv, däremot, vet exakt vad han drömmer om och hur han ska få det.

Hur ska Malin få ordning på ekonomin, jobbsituationen och den mentala hälsan? Ska hon rädda äktenskapet med Kenneth, den trygghet, stabilitet och kärnfamilj som det innebär? Eller ska hon fördjupa bekantskapen med den charmerande klienten med extra allt, som får hennes frusna själ att tina?

Malin tar mod till sig och startar en grupp för kvinnor som söker gemenskap, skratt och äventyr. Rädslorna krymper i takt med att insikterna ökar, men nättroll och potensproblem gör vägen till lycka och hälsa allt annat än spikrak. När kärlekslivet krånglar kliver familjeterapeuten Karin Kraft fram och lovar guld och gröna skogar med sin terapiform. Men det visar sig snart att Karins eget liv är så nära en katastrof man kan komma.

"Hybris & Hibiskus" är en tankeväckande, livsbejakande och underhållande feelgood om borttappade drömmar, kärlek och nya vänskaper.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone