Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Godhetens pensionat
Isbn: 978-91-8978-284-6
Förlag: Bookea
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2023
Uppläsare: Charlotta Åkerblom
Length: 6 timmar 40 minuter

Ljudbok

Godhetens pensionat

Den sönderstressade tvåbarnsmamman Jennifer springer allt fortare i sitt ekorrhjul. Hennes bästa vän Louise övertalar henne att åka till Gotland för att stressa av. Där ska de cykla, vila och njuta. När de kör vilse ramlar Jennifer bokstavligen i armarna på den snygge Staffan. Kan han lugna hennes inre och dyrka upp hennes hjärta?

Lotta njuter av sitt perfekta liv i sin perfekta lägenhet i Visby. Hon har ett jobb som hon älskar, pengar på banken och kan göra vad hon vill. Hon är lycklig singel. Eller är hon så lycklig egentligen? Skulle hon bli lyckligare om hon blev kär?

Lotta ärver ett gammalt pensionat på landet, en distraktion som inte ingår i hennes liv. Vad ska hon göra med stället? Till att börja med måste det renoveras och hon annonserar efter folk som kan hjälpa till. Det blir början till något nytt för Lotta.

Det är någon som följer efter Malin. Vart hon än går får hon rysningar i nacken och vill bara fly hem. Farbror Nils är snäll, men hur är det med kollegan Kalle som dyker upp vid de mest oväntade tillfällen? Malin läser en annons om att hjälpa till på ett pensionat mitt ute i ingenstans. Det skulle kanske vara något att fly till? Där skulle ingen hitta henne.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone