Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ishjärtat
Isbn: 978-87-2713-184-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: december 2023
Uppläsare: Julia Falck
Length: 7 timmar 24 minuter

Ljudbok

Ishjärtat

Efter att ha tillbringat uppväxten i en sjukhussäng är April fast besluten att bevisa för sig själv och andra att hon är kapabel att klara nya utmaningar.

Tillsammans med barndomsvännen Elin hoppar hon på en ettårig utbildning i friluftsturism på Fjällstugans folkhögskola. Men när hon anländer till de rustika timmerstugorna i den svenska vildmarken inser hon att det inte kommer bli lika problemfritt som hon hoppats.

Den första personen hon får kontakt med på internatet visar sig vara samma unga man som krossade Elins hjärta för två år sedan. Vännen varnar April för Julians förrädiska charm och uppmanar henne att hålla sig långt ifrån honom, vilket blir omöjligt när deras lärare i överlevnad utser dem till samarbetspartners.

April tvingas brottas både med tankar på vem hon kan lita på och hur hon ska bli en del av gemenskapen på Fjällstugan, något som verkar gå lätt för alla utom henne. I slutändan hamnar hon i ett läge där kärlek, vänskap och mod står på spel …

Hanna Christenson är en svensk författare och översättare från Stockholmsområdet. Hennes mål är att skriva böcker som får läsaren att somna med ett leende på läpparna.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone